Není ruda :/

Objevili jste bug? Podělte se o něj a my se ho pokusíme předat výše

Re: Není ruda :/

Příspěvekod Craftmanek » 02 led 2014, 20:55

Siegraine píše:No tak sem prišel behem chvilky o pár milionu pretože sa mojim ľuďom nechcelo dovážať rudu do hutnickeho priemyslu -.-" Takhle sem na tom byl asi tak 12 reálnych minut. Jenomže. Já hraju na trojke :/ Really i hate this :cry:
Schválne, koľkým z vás sa stalo niečo podobné? Ja dúfam, že sa mi simíci spamätajú a začnú makať. Prišiel som o dosť veľký balík peňazí, a fakt nemám náladu na skrachovanie :)

Obrázek


:D není to jen u rudy, je to i u elektroniky. mám jedno město, zaměřené na elektroniku a na tezbu (kvuli slitine), takže mi továrny vyrobi behem dne asi 15000 pocitacu a televizoru da mi to do skladu, a proda to sotva 5000 a co ten zbytek, trci ve sklade. mam mesto s 140000 obyvately a zacpy mam jenom u vyjezdu (stavim velke dilo proto mam zacpy). A videl jsem to u par videi, celkem castej problem
Po roce ZPĚT :D ! :D ! :D ! :D
Craftmanek
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 117
Registrován: 25 pro 2013, 08:52
Bydliště: Region Clearwater v MegaCity
Simoleony: 150
Jméno na Originu: Craftmanek



Re: Není ruda :/

Příspěvekod Krvezbrote » 03 led 2014, 12:00

Zácpy ti to možná lehce ovlivní, ale nejsou příčinou. Omega dává možnost automatických plošin pro zásobování surovinami vzduchem a přesto se mi stává, že zásobování (a je to hlavně právě rudou) na desítky hodin simáckého času prostě vypadne.
Poznám to velmi rychle, protože když není ruda tak není omega ... když není omega, zruší se všechny továrny a obchody ve městě ... a když následně zdrhnout i všichni lidi. Totální kolaps města během pár dní simáckého času. Právě pro tyhle případy jsem si už navykl mít pár záložních skladů narvaných surovinami.

Omega je úžasná i velmi záludně zrůdná herní větev :)
Hraji sice nepravidelně dle množství práce, ale vždy rád. ;)
Uživatelský avatar
Krvezbrote
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 68
Registrován: 22 lis 2013, 21:08
Bydliště: Brno
Simoleony: 80
Jméno na Originu: Krve

Re: Není ruda :/

Příspěvekod Siegraine » 03 led 2014, 15:21

tak ty sis poridil expasion pack? :D
Tahle vež je skvelá!

Návod "Leave™" -> Ako opustiť nechcené mesto

CPU: AMD Athlon II X3 3,2GHz GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 LowProfile RAM: 3GB HDD: 125GB / 256GB
Resolution: 1366x768 Down/Up: 30 / 4 Mbps
Uživatelský avatar
Siegraine
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 278
Registrován: 18 lis 2013, 19:30
Bydliště: Vež OmegaCo, druhé bytové patro stredne bohatej vrstvy, byt číslo 785AB
Simoleony: 253
Jméno na Originu: MystoganFT

Re: Není ruda :/

Příspěvekod Krvezbrote » 03 led 2014, 16:53

Vždyť jsem to na sebe prásknul už o svátcích :) včetně všech doplňků (proto mě tak vadilo, že i přesto nemohu přebrat některá města) ... ale na mega projekt se budu opravdu dívat jen jako pozorovatel. Jsem rád, že se teď k SC vůbec kdy dostanu a lapám každou minutu. Asi jsem si toho na letošek nabral příliš moc :)
Hraji sice nepravidelně dle množství práce, ale vždy rád. ;)
Uživatelský avatar
Krvezbrote
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 68
Registrován: 22 lis 2013, 21:08
Bydliště: Brno
Simoleony: 80
Jméno na Originu: Krve

Re: Není ruda :/

Příspěvekod Siegraine » 04 led 2014, 10:50

Krvezbrote píše: ale na mega projekt se budu opravdu dívat jen jako pozorovatel.


damn you....a já se tešil TT_TT
Tahle vež je skvelá!

Návod "Leave™" -> Ako opustiť nechcené mesto

CPU: AMD Athlon II X3 3,2GHz GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 LowProfile RAM: 3GB HDD: 125GB / 256GB
Resolution: 1366x768 Down/Up: 30 / 4 Mbps
Uživatelský avatar
Siegraine
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 278
Registrován: 18 lis 2013, 19:30
Bydliště: Vež OmegaCo, druhé bytové patro stredne bohatej vrstvy, byt číslo 785AB
Simoleony: 253
Jméno na Originu: MystoganFT

Re: Není ruda :/

Příspěvekod Craftmanek » 05 led 2014, 12:08

Krvezbrote píše:Zácpy ti to možná lehce ovlivní, ale nejsou příčinou. Omega dává možnost automatických plošin pro zásobování surovinami vzduchem a přesto se mi stává, že zásobování (a je to hlavně právě rudou) na desítky hodin simáckého času prostě vypadne.
Poznám to velmi rychle, protože když není ruda tak není omega ... když není omega, zruší se všechny továrny a obchody ve městě ... a když následně zdrhnout i všichni lidi. Totální kolaps města během pár dní simáckého času. Právě pro tyhle případy jsem si už navykl mít pár záložních skladů narvaných surovinami.


Zacpy mam spise na dalnici pri vjezdu mesto (rano simackeho casu (kdyz jedou delnici na velke dilo)a vecer simackeho casu(kdyz jedou delnici zpet)) a vsiml jsem si ze auta s pocitaci jedou uplne na druhou stranu :D
Po roce ZPĚT :D ! :D ! :D ! :D
Craftmanek
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 117
Registrován: 25 pro 2013, 08:52
Bydliště: Region Clearwater v MegaCity
Simoleony: 150
Jméno na Originu: Craftmanek

Re: Není ruda :/

Příspěvekod TechM4nCZ » 08 led 2014, 22:07

Siegraine píše:
TechM4nCZ píše:no ja mam asi 105k obyvatel a zacpy nemam jen v centru mesta v komercni zone a to jen nekdy jinak nic


Ako to robíte tvl?!

hej to ti poradim dost jasně mám Města Budoucnosti a mám ve městě maglev a nebeský mosty teď už tam mám kolem 150k lidí hlavně většina lidí maká v megavěžích a nemám průmysl kdybyste neveřili nebo tak něco screen už bohužel dát nemůžu už jsem město zrušil a historicky dokumenty (screenshoty :D) zničil :twisted:
TechM4nCZ
Poznávající člen
Poznávající člen
 
Příspěvky: 35
Registrován: 01 říj 2013, 19:31
Simoleony: 32
Jméno na Originu: TechM4nCZ

Předchozí

Zpět na Bugy

 Vlastní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník