SimCity fórum • Zobrazit téma - čeština

čeština

Nevíte si rady s něčím ve hře nebo vás zajímá proč se dějí různé události, kterým nemůžete přijít na kloub? Zeptejte se zde

čeština

Příspěvekod TheDivoca » 29 pro 2013, 19:15

Zdravím, potřeboval bych nějak dotlačit češtinu do SimCity 5, tedy toho nového. Hrozně mně štve ta angličtina i když ji umím. Dík za odpovědi.
TheDivoca
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 5
Registrován: 28 pro 2013, 18:29
Simoleony: 9
Jméno na Originu: stevetube



Re: čeština

Příspěvekod Kolousek001 » 29 pro 2013, 19:58

Pokud já vím, každej normální člověk co si to koupil tam tu Češtinu má. Možná chyba v nastavení Originu? Nvm jak je to tam ale na Steamu by měl bejt celej Steam v češtině a pak sou i hry v češtině
Kolousek001
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 45
Registrován: 08 pro 2013, 17:38
Simoleony: 53

Re: čeština

Příspěvekod TheDivoca » 29 pro 2013, 20:23

to víš, Allegro :D
TheDivoca
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 5
Registrován: 28 pro 2013, 18:29
Simoleony: 9
Jméno na Originu: stevetube

Re: čeština

Příspěvekod shyvan » 27 led 2014, 01:06

zdravím, podarilo sa ti to nejako vyriešiť? lebo ja som si kúpil cd key len cez net a bolo to region free ale mam to v angličtine, da sa to nejako zmenit na češtinu? moja angličtina je mizerná :/ tak ma to dosť štve
shyvan
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 27 led 2014, 01:04
Simoleony: 1
Jméno na Originu: shvanan

Re: čeština

Příspěvekod notforfloo » 27 led 2014, 09:24

No měl bych tu spíš řešení pro budoucí hráče .. Nekupovat to na pochybných serverech a raději se 3x zeptat, zda se jedná o českou lokalizaci, o hru kompletně českou. Většinou se to snaží za kamuflovat tím, že napíší "jedná se o hru určenou pro EU trh" :) .. Tam spadají veškerý jazyky v EU ..
Náš sponzor v soutěži třeba prodává konkrétně hru pro český trh (na Aukru), stačí se jen zeptat, než se člověk pro něco rozhodne.

Češtinu získáš jen tím, že řekneš někomu s češtinou, ať ti posílá po každé aktualizaci soubory, kde se čeština nalézá. Jinak tu je návod jak na češtinu viz. SimCity 5 - Jak změnit jazyk ve hře
CPU TYPE: Intel® Core™ i5-2430M CPU @ 2.40GHz SYSTEM MEMORY: 8.5 GB VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GT 540M 4.24 GB RESOLUTION: 1366x768 HARD DISK: 179.94 GB (SSD) DOWNLOAD SPEED: 2.49 MB/s (19.9 mbps)

SimCity fórum na Facebooku
Uživatelský avatar
notforfloo
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 324
Registrován: 12 dub 2013, 15:56
Simoleony: 255
Jméno na Originu: notforfloo

Re: čeština

Příspěvekod Tejcoo » 05 bře 2014, 15:22

Dá sa to tak, že zmeníš origin na češtinu a hru preištaluješ! :) :D :D
Tejcoo
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 05 bře 2014, 15:16
Simoleony: 1
Jméno na Originu: Tejcoo

Re: čeština

Příspěvekod BRUTUS7566 » 07 bře 2014, 20:36

Tejcoo píše:Dá sa to tak, že zmeníš origin na češtinu a hru preištaluješ! :) :D :D


Presne!Aj ja som mal ten problém.Som si zmenil komplet origin do cz a preinštaloval hru a pohodička,tabáček :)
BRUTUS7566
Poznávající člen
Poznávající člen
 
Příspěvky: 32
Registrován: 01 bře 2014, 23:59
Simoleony: 56
Jméno na Originu: BRUTUS7566

Re: čeština

Příspěvekod HráčSteve » 21 bře 2014, 11:51

Pokud je originál hra tak v češtině už je od začátku.
Uživatelský avatar
HráčSteve
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 137
Registrován: 31 pro 2013, 10:28
Simoleony: 434
Jméno na Originu: HracSteve

Re: čeština

Příspěvekod Peter97 » 21 bře 2014, 18:59

HráčSteve píše:Pokud je originál hra tak v češtině už je od začátku.

no ono ta hra musi byt hlavne lokalizovana v cestine, ak nie tak si nepomoze, ono skoro som sa aj ja nachytal pri kupe cez net, ze som skoro kupil sice lacnejsie ale simcity lokalizovane len v anglictine, nastastie som si to vsimol :D
Petrol Bay.... to najlepšie miesto pre život .... ;)
Uživatelský avatar
Peter97
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 89
Registrován: 24 led 2014, 20:19
Bydliště: Petrol Bay 21
Simoleony: 117
Jméno na Originu: PuKiSVK

Re: čeština

Příspěvekod efliska » 03 kvě 2016, 06:07

Ahoj, mám takový problém. Zakoupila jsem hru na key4you.cz kde je uvedena česká lokalizace. Aktivační kód normálně funguje, ale když chci hru instalovat, v nabídce mám pouze angličtinu. Kamarád mi zkoušel přetáhnout složku s češtinou, ale když už se mi to přepne do češtiny, hned při spuštění, se ukáže, že moji hru nelze spustit. Prosím o pomoc tady, protože s podporou Origin nemám moc dobré zkušenosti
efliska
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 1
Registrován: 03 kvě 2016, 06:03
Simoleony: 1
Jméno na Originu: efliska

Další

Zpět na Poradna

 Vlastní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron