SimCity fórum • Zobrazit téma - SimCity 4 - Jak postavit zóny ať nezkrachujete (i SC5)

SimCity 4 - Jak postavit zóny ať nezkrachujete (i SC5)

Vložte své videa, která pobaví či poučí

SimCity 4 - Jak postavit zóny ať nezkrachujete (i SC5)

Příspěvekod nirasa » 26 lis 2013, 17:56

Rozložení zón a jejich poměr mezi sebou je velice důležitý pro vaši budoucí prosperitu. To platí pro SC4, ale i pro SC5. Tohle video je sice natočeno v SC4, ale zásady, které tam jsou uvedeny, platí i pro SC5. Samozřejmě, že vše je relativní a to, co ve videu říkám jsou moje poznatky a zkušenosti. Diskutujte pod článkem, napište své zkušenosti a - pokud se vám video líbí - dejte na YouTube i palec nahoru.
Díky za vaše názory

Procesor AMD X2 - 3,11 GHz, RAM 4GB, ssd 256GB. nVidia GeForce 9800GTX+. Monitor 1680x1050. Dualboot Windows 7 a Xubuntu studio 14.04, speciální vydání pro audio a video. Download/upload: 42.388 Mbit/1.926 Mbit
Kanál na YouTube.
Uživatelský avatar
nirasa
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 181
Registrován: 09 čer 2013, 09:33
Bydliště: Horní Újezd
Simoleony: 185
Jméno na Originu: nirasa



Re: SimCity 4 - Jak postavit zóny ať nezkrachujete (i SC5)

Příspěvekod Siegraine » 27 lis 2013, 10:48

No já som na to nekukal až do konca...priznám sa :/ Ale jeden taký malý postreh. Pred tým, než som zapol video som počúval hudbu, tak trošku hlasnejšie, tak normálne no ako vždy. Hudbu som pauzol a zapol video. Poskočil som na stoličke. Máš to kus viac na hlas ako je zdravé. Určite by som sa kus pohral s hlasitosťou, pretože som fakt poskočil. A málem aj ohluchol samozrejme.
Tahle vež je skvelá!

Návod "Leave™" -> Ako opustiť nechcené mesto

CPU: AMD Athlon II X3 3,2GHz GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 LowProfile RAM: 3GB HDD: 125GB / 256GB
Resolution: 1366x768 Down/Up: 30 / 4 Mbps
Uživatelský avatar
Siegraine
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 278
Registrován: 18 lis 2013, 19:30
Bydliště: Vež OmegaCo, druhé bytové patro stredne bohatej vrstvy, byt číslo 785AB
Simoleony: 253
Jméno na Originu: MystoganFT

Re: SimCity 4 - Jak postavit zóny ať nezkrachujete (i SC5)

Příspěvekod nirasa » 27 lis 2013, 13:34

Siegraine píše: Máš to kus viac na hlas ako je zdravé. Určite by som sa kus pohral s hlasitosťou, pretože som fakt poskočil. A málem aj ohluchol samozrejme.


Je fajn, žes mi to napsal - u příštího videa si dám pozor.
Dík za reakci :-)
Procesor AMD X2 - 3,11 GHz, RAM 4GB, ssd 256GB. nVidia GeForce 9800GTX+. Monitor 1680x1050. Dualboot Windows 7 a Xubuntu studio 14.04, speciální vydání pro audio a video. Download/upload: 42.388 Mbit/1.926 Mbit
Kanál na YouTube.
Uživatelský avatar
nirasa
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 181
Registrován: 09 čer 2013, 09:33
Bydliště: Horní Újezd
Simoleony: 185
Jméno na Originu: nirasa

Re: SimCity 4 - Jak postavit zóny ať nezkrachujete (i SC5)

Příspěvekod Siegraine » 27 lis 2013, 13:45

Tak ako, kus hlasnejšie mám repráky a spadnem zo stoličky...Bol by som blbec keby som ti to nenapísal XD Stačí to len trošku stíšiť, keď to budeš editovať a tak...Malo by to potom byť v pohode ;)
Tahle vež je skvelá!

Návod "Leave™" -> Ako opustiť nechcené mesto

CPU: AMD Athlon II X3 3,2GHz GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 LowProfile RAM: 3GB HDD: 125GB / 256GB
Resolution: 1366x768 Down/Up: 30 / 4 Mbps
Uživatelský avatar
Siegraine
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 278
Registrován: 18 lis 2013, 19:30
Bydliště: Vež OmegaCo, druhé bytové patro stredne bohatej vrstvy, byt číslo 785AB
Simoleony: 253
Jméno na Originu: MystoganFT

Re: SimCity 4 - Jak postavit zóny ať nezkrachujete (i SC5)

Příspěvekod nirasa » 27 lis 2013, 18:51

Siegraine píše:Tak ako, kus hlasnejšie mám repráky a spadnem zo stoličky...Bol by som blbec keby som ti to nenapísal XD Stačí to len trošku stíšiť, keď to budeš editovať a tak...Malo by to potom byť v pohode ;)


Zkus si prosímtě poslechnout nové video, jestli je hlasitost lepší. díky za pomoc
Procesor AMD X2 - 3,11 GHz, RAM 4GB, ssd 256GB. nVidia GeForce 9800GTX+. Monitor 1680x1050. Dualboot Windows 7 a Xubuntu studio 14.04, speciální vydání pro audio a video. Download/upload: 42.388 Mbit/1.926 Mbit
Kanál na YouTube.
Uživatelský avatar
nirasa
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 181
Registrován: 09 čer 2013, 09:33
Bydliště: Horní Újezd
Simoleony: 185
Jméno na Originu: nirasa

Re: SimCity 4 - Jak postavit zóny ať nezkrachujete (i SC5)

Příspěvekod Siegraine » 27 lis 2013, 20:48

Vážne to mám riskovať? XD

Jo je to mnohem lepší +1 :)
Tahle vež je skvelá!

Návod "Leave™" -> Ako opustiť nechcené mesto

CPU: AMD Athlon II X3 3,2GHz GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 LowProfile RAM: 3GB HDD: 125GB / 256GB
Resolution: 1366x768 Down/Up: 30 / 4 Mbps
Uživatelský avatar
Siegraine
Aktivní člen
Aktivní člen
 
Příspěvky: 278
Registrován: 18 lis 2013, 19:30
Bydliště: Vež OmegaCo, druhé bytové patro stredne bohatej vrstvy, byt číslo 785AB
Simoleony: 253
Jméno na Originu: MystoganFT

Re: SimCity 4 - Jak postavit zóny ať nezkrachujete (i SC5)

Příspěvekod voiweuht » 20 črc 2018, 03:45

Nous apportons tous des gels de peau simplement baskets puma par GU, Darling Stinger, Clif, et plus encore. Voici quelques différenciateurs importants:

DARLING STINGER utilise le sirop de chéri et aussi le sirop de tapioca puisque la principale source de glucose, de nombreux types sont généralement organiques et naturels; CLIF baskets puma en vente sera organique et naturel et n'a pas toujours trop de composants; GU utilise des doubles pouvoirs (maltodextrine et aussi fructose) qui vous permettent généralement d'absorber et de prendre plus de vitalité.
voiweuht
Nový člen
Nový člen
 
Příspěvky: 12
Registrován: 19 čer 2018, 08:24
Simoleony: 12
Jméno na Originu: voiweuht


Zpět na Videa

 Vlastní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron