• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: češtinaPokud já vím, každej normální člověk co si to koupil tam tu Češtinu má. Možná chyba v nastavení Originu? Nvm jak je to tam ale na Steamu by měl bejt celej Steam v češtině a pak sou i hry v češtině
Re: češtinato víš, Allegro
Re: češtinazdravím, podarilo sa ti to nejako vyriešiť? lebo ja som si kúpil cd key len cez net a bolo to region free ale mam to v angličtine, da sa to nejako zmenit na češtinu? moja angličtina je mizerná :/ tak ma to dosť štve
Re: češtinaNo měl bych tu spíš řešení pro budoucí hráče .. Nekupovat to na pochybných serverech a raději se 3x zeptat, zda se jedná o českou lokalizaci, o hru kompletně českou. Většinou se to snaží za kamuflovat tím, že napíší "jedná se o hru určenou pro EU trh" .. Tam spadají veškerý jazyky v EU ..
Náš sponzor v soutěži třeba prodává konkrétně hru pro český trh (na Aukru), stačí se jen zeptat, než se člověk pro něco rozhodne. Češtinu získáš jen tím, že řekneš někomu s češtinou, ať ti posílá po každé aktualizaci soubory, kde se čeština nalézá. Jinak tu je návod jak na češtinu viz. SimCity 5 - Jak změnit jazyk ve hře CPU TYPE: Intel® Core™ i5-2430M CPU @ 2.40GHz SYSTEM MEMORY: 8.5 GB VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GT 540M 4.24 GB RESOLUTION: 1366x768 HARD DISK: 179.94 GB (SSD) DOWNLOAD SPEED: 2.49 MB/s (19.9 mbps)
SimCity fórum na Facebooku
Re: češtinaDá sa to tak, že zmeníš origin na češtinu a hru preištaluješ!
Re: čeština
Presne!Aj ja som mal ten problém.Som si zmenil komplet origin do cz a preinštaloval hru a pohodička,tabáček
Re: češtinaPokud je originál hra tak v češtině už je od začátku.
Re: čeština
no ono ta hra musi byt hlavne lokalizovana v cestine, ak nie tak si nepomoze, ono skoro som sa aj ja nachytal pri kupe cez net, ze som skoro kupil sice lacnejsie ale simcity lokalizovane len v anglictine, nastastie som si to vsimol Petrol Bay.... to najlepšie miesto pre život ....
Re: češtinaAhoj, mám takový problém. Zakoupila jsem hru na key4you.cz kde je uvedena česká lokalizace. Aktivační kód normálně funguje, ale když chci hru instalovat, v nabídce mám pouze angličtinu. Kamarád mi zkoušel přetáhnout složku s češtinou, ale když už se mi to přepne do češtiny, hned při spuštění, se ukáže, že moji hru nelze spustit. Prosím o pomoc tady, protože s podporou Origin nemám moc dobré zkušenosti
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
|
||||
Vlastní
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků