Mizení kurzoru

Objevili jste bug? Podělte se o něj a my se ho pokusíme předat výše

Mizení kurzoru

Příspěvekod Zerefak » 11 čer 2013, 19:18

Při hraní mi po nějaké době zmizí kurzor..stává se vám to taky ?
Zerefak
 
Simoleony: 0



Re: Mizení kurzoru

Příspěvekod smalljbt » 11 čer 2013, 20:24

Mně teda vůbec. Ale na ofišl fórku jsem něco četl o tom, že kurzor někdy mizí. Ty hraješ na fullscreen nebo v okně ???
Acer Aspire V Nitro Black Edition
Intel core i5 (4/2 2.9GHz, 3,4GHz boost); nVidia GTX 860M; 8GB RAM; 1TB HDD
Uživatelský avatar
smalljbt
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 110
Registrován: 13 kvě 2013, 06:07
Bydliště: Hradec Králové
Simoleony: 70
Jméno na Originu: anlexcz

Re: Mizení kurzoru

Příspěvekod Zerefak » 11 čer 2013, 21:41

fullscreen... většinou se to stává, když navštěvuji cizí města v regionu... :evil:
Zerefak
 
Simoleony: 0

Re: Mizení kurzoru

Příspěvekod smalljbt » 12 čer 2013, 06:07

Hele, napsal jsem na ofika a uvidíme, jestli se někdo ozve :D
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/0/9555317.page#28990074
Acer Aspire V Nitro Black Edition
Intel core i5 (4/2 2.9GHz, 3,4GHz boost); nVidia GTX 860M; 8GB RAM; 1TB HDD
Uživatelský avatar
smalljbt
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 110
Registrován: 13 kvě 2013, 06:07
Bydliště: Hradec Králové
Simoleony: 70
Jméno na Originu: anlexcz

Re: Mizení kurzoru

Příspěvekod smalljbt » 12 čer 2013, 11:46

Tak napsali:
Had you just looked at one of the data graphs like population before this happened?
If so it is one of the issues we are aware of and are looking into, in the meantime right clicking should cause your cursor to re-appear.

Jestli jsi koukal na grafy obyvatel (populace) před tím, než se to stalo a pokud to tak je, tak kliknutím pravého tlačítka myši by se kurzor měl zase objevit. Víc tam zatím nikdo nenapsal.
Acer Aspire V Nitro Black Edition
Intel core i5 (4/2 2.9GHz, 3,4GHz boost); nVidia GTX 860M; 8GB RAM; 1TB HDD
Uživatelský avatar
smalljbt
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 110
Registrován: 13 kvě 2013, 06:07
Bydliště: Hradec Králové
Simoleony: 70
Jméno na Originu: anlexcz

Re: Mizení kurzoru

Příspěvekod Zerefak » 12 čer 2013, 15:48

Diky moc ! :) hned jak se to znovu stane, tak to zkusim :-) Dekuju
Zerefak
 
Simoleony: 0

Re: Mizení kurzoru

Příspěvekod RainbowShaggy » 17 čer 2013, 20:46

Taky se mi to stalo :) Pak jsem zuřivě klikal na myší a on se nějak zobrazil :D
Obrázek
CPU: Intel® Core™ i5-2380P CPU @ 3.10GHz RAM: 12,0 GB GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 Rozlišení: 1280x1024 x2 HDD: 2 TB OS:Windows 8.1 Pro Down/Up: 120/12 Mbps
Uživatelský avatar
RainbowShaggy
Zabydlený člen
Zabydlený člen
 
Příspěvky: 76
Registrován: 17 čer 2013, 20:38
Bydliště: Equestria, Ponyville
Simoleony: 83
Jméno na Originu: RainbowShaggy

Re: Mizení kurzoru

Příspěvekod smalljbt » 17 čer 2013, 21:29

Mě dnes poprvé taky. Ale vážně pak stačí kliknout pravym na myši a kurzor je z5
Acer Aspire V Nitro Black Edition
Intel core i5 (4/2 2.9GHz, 3,4GHz boost); nVidia GTX 860M; 8GB RAM; 1TB HDD
Uživatelský avatar
smalljbt
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 110
Registrován: 13 kvě 2013, 06:07
Bydliště: Hradec Králové
Simoleony: 70
Jméno na Originu: anlexcz

Re: Mizení kurzoru

Příspěvekod melanie » 31 srp 2013, 11:57

Mě se to stává, když si rozkliknu panel obyvatelstva.Potom musím zapínat origin ve hře a hru restartovat....je to dost otravný
Uživatelský avatar
melanie
Poznávající člen
Poznávající člen
 
Příspěvky: 30
Registrován: 30 srp 2013, 14:31
Simoleony: 28
Jméno na Originu: AdBronka


Zpět na Bugy

 Vlastní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron