• Stránka 1 z 1
Dodávky rúd do obchodného centraCez víkend som skúšal stavať mestečko, kde bolo asi 11 hutí na slitiny. Ovšem sa mi nejak nedarilo, lebo kovy mi chodili nejako pomaly zo svetoveho trhu. Centrum bolo vkuse prazdne.
Videonávody na stavby miest v SimCity 5. Pozor, pri zhliadnutí týchto videí Vám môže spadnúť sánka. Len na vlastné riziko.
Re: Dodávky rúd do obchodného centraNeměl jsi občas na silnicích zácpy? Pak se dodávky opozdí.
Stalo se mi taky, že přestaly jezdit dodávková auta z obchodního centra. Prostě nevyjížděly. Musela jsem garáže zbourat a postavit znova. Pak zase dodávaly zboží. Procesor AMD X2 - 3,11 GHz, RAM 4GB, ssd 256GB. nVidia GeForce 9800GTX+. Monitor 1680x1050. Dualboot Windows 7 a Xubuntu studio 14.04, speciální vydání pro audio a video. Download/upload: 42.388 Mbit/1.926 Mbit
Kanál na YouTube.
Re: Dodávky rúd do obchodného centra
Zapchy praveze nie, cesty boli prazdne, iba tie co sli do mesta mimo hraciu mapu boli plne, ale aj tak uhlie vozili o 106 a kovy ktorych som potreboval raz tolko chodili asi polovicu z toho co uhlie. Videonávody na stavby miest v SimCity 5. Pozor, pri zhliadnutí týchto videí Vám môže spadnúť sánka. Len na vlastné riziko.
Re: Dodávky rúd do obchodného centrapostav centrum..a daj si dovážať aj lodov a vlakom..problem solved
Tahle vež je skvelá!
Návod "Leave™" -> Ako opustiť nechcené mesto CPU: AMD Athlon II X3 3,2GHz GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 LowProfile RAM: 3GB HDD: 125GB / 256GB Resolution: 1366x768 Down/Up: 30 / 4 Mbps
• Stránka 1 z 1
|
||||
Vlastní
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků