Moderátor: Strictoaster
Re: Soutěž o DLC Lunaparktak ja se chci ucastnit doufam ze se toho moc menit nebude protoze se na tom uz pracuje
Re: Soutěž o DLC LunaparkPokial stavias podla tychto pravidiel tak by sa nic nemalo stat. V najhorsom pripade moze nastat len to ze by sa polavilo z tvrdych podmienok. Ale ako vidim tak to ludia beru ako vyzvu. A chcu to skusit aj ked to je dost velky masaker.
Re: Soutěž o DLC Lunapark
Kdybych si to měl přepočítat tak bych získal hezkých 450000 bodu za obyvatel ale za nezamestnanost a volne pracovni mista by to bylo asi bylo 50000 protože mam 150000 nezamestnanych v nízkopříjmových a 10000 volných míst na vysokopříjmové a středněpříjmové a co se týče bezdomovců těch tam asi 100 Po roce ZPĚT ! ! !
Z ankety nevidim kto ako zahlasoval.
Haha, no jasne, ale ide o to aby sa s tym človek trochu vyhral. Možeš mať aj 450 tis mesto ked nakoniec ťa porazí s prehladom mesto co by malo hadam 55 tis obyvatelov, ked ratam ze aj to by nebolo uplne na 100 % vyladené. Ide o to ze mas postavit mesto s najvacsou popkou ale tak aby co najlepšie fungovalo.
Re: Soutěž o DLC LunaparkNo ja som včera začal, ale mesto som vystaval hociako aby som len dosiahol nejaky počet obyvateľov a zarábal peniaze na extrémnych baniach. Takto som za pomoci 4 x depo a recyklačného centra na slitiny a plasty za 3 hodiny drancovania obyvatelov odfinancoval komplet slitiny a kovy v Arcologii. Neviem či to bol najšťastnejší spôsob hrania, možno nebol ani najrýchlejší, no uvidíme.
Teraz by som sa mal začať orientovať na procesory a nasledne po rozšíreni na vyrobu televizorov pre arcologiu. Náhlad na región Náhlad na región Pokrok stavby Arcologie Trošku nám v meste horí, nejak Cash Cow od Skye Storma nefunguje na 100% Zločiny Zdravotnictvo Hasiči Ostatné údaje Moduly magistrátu aby bolo vidno že nie je to sandbox Doprava sa dosť seká Školstvo Body za populáciu: 104.256 Nezamestnanosť $ : -5 x 0 = 0 Nezamestnanosť $$ : -10 x 0 = 0 Nezamestnanosť $$$ : -15 x 0 = 0 Bezdomovci -500 x 60 = 30.000 Volné pracovné miesta $: -2 x 3057 = 6.114 Volné pracovné miesta $$: -4 x 2774 = 11.096 Volné pracovné miesta $$$: -6 x 434 = 2.604 Nespokojný nakupujúci $: -5 x 1548 = 7.740 Nespokojný nakupujúci $$: -10 x 20 = 200 Nespokojný nakupujúci $$$: -15 x 0 = 0 Bezpečnosť mesta a zdravotníctvo Úmrtia za deň: -5000 x 21 = 105.000 Spáchané zločiny za deň: -5000 x 18 = 90.000 Zhorené budovy za deň : -5000 x 13 = 65.000 Body celkom -213.498 Craftmanek pokial by som sa zbavil úmrtí, zlocinnosti a zhorenych budov tak by som tvoje 450 tis mesto porazil tymto svojim 100tis. S tymto score co mam teraz by ti stacilo postavit elektraren, univerzitu a mal by si vyhrane Pokiaľ máte aspoň nejaké screeny z hrania, tak dajte nech je trochu fun.
Re: Soutěž o DLC LunaparkNo sice už lunapark mám, ale alespoň pro srandu se zúčastnim Pravděpodobnost mé výhry je minimální, ale ať taky mám nějakou motivaci arcologii konečně postavit Takže spouštim SimCity a jde se na to !
Acer Aspire V Nitro Black Edition
Intel core i5 (4/2 2.9GHz, 3,4GHz boost); nVidia GTX 860M; 8GB RAM; 1TB HDD
Re: Soutěž o DLC LunaparkTaky jdu do soutěže. Lunapark mi schází do sbírky.
Procesor AMD X2 - 3,11 GHz, RAM 4GB, ssd 256GB. nVidia GeForce 9800GTX+. Monitor 1680x1050. Dualboot Windows 7 a Xubuntu studio 14.04, speciální vydání pro audio a video. Download/upload: 42.388 Mbit/1.926 Mbit
Kanál na YouTube.
Re: Soutěž o DLC LunaparkParáda už nás je 5 čo do toho pôjdu, ale sem tam dajte par screenov alebo si to takto vypočítajte ako som to spravil ja a dajte to sem, aby aj ostatny vedeli kam to asi smeruje.
Bez ohladu na to či už mate univerzitu, alebo velke dielo, aspoň tu bude populačná štvanica.
Re: Soutěž o DLC LunaparkJenom taková maličkost Udělal jsem menší video-reklamu, takže kdo chce, může sdílet. Díky
Acer Aspire V Nitro Black Edition
Intel core i5 (4/2 2.9GHz, 3,4GHz boost); nVidia GTX 860M; 8GB RAM; 1TB HDD
|
||||
Vlastní
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků