• Stránka 1 z 1
Ako uhasit poziar v mrakodrape ?Poziarnici nehasia a nehasia....
Re: Ako uhasit poziar v mrakodrape ?Vždy si tvé otázky všimnu a přemýšlím jak na ní odpovědět. Mám dojem, že v SimCity je jedno jestli je budova vysoká nebo ne, akorát hašení trvá déle, to stejný u průmyslových budov.
CPU TYPE: Intel® Core™ i5-2430M CPU @ 2.40GHz SYSTEM MEMORY: 8.5 GB VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GT 540M 4.24 GB RESOLUTION: 1366x768 HARD DISK: 179.94 GB (SSD) DOWNLOAD SPEED: 2.49 MB/s (19.9 mbps)
SimCity fórum na Facebooku
Re: Ako uhasit poziar v mrakodrape ?No ono je to asi tým že bratia češi už zabudaju slovensky ale je to aj opačne... Ja som este ten dvojitý za komunizmu urobený )
Re: Ako uhasit poziar v mrakodrape ?Ono se většinou nejedná o problém v komunikaci, spíš jde o otázku samotnou .. Nenapadl mne důvod proč by hasiči neměli hasit mrakodrap
Slovensky se snad nedá nerozumět, ale v dnešní době "mladí" nerozumí prostě .. Můj názor je, že je to chyba a chyba byla i rozdělení ČS. CPU TYPE: Intel® Core™ i5-2430M CPU @ 2.40GHz SYSTEM MEMORY: 8.5 GB VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GT 540M 4.24 GB RESOLUTION: 1366x768 HARD DISK: 179.94 GB (SSD) DOWNLOAD SPEED: 2.49 MB/s (19.9 mbps)
SimCity fórum na Facebooku
• Stránka 1 z 1
|
||||
Vlastní
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků