• Stránka 1 z 2 • 1, 2
SimCity 5 - ZákladyZačátek Rozhodla jsem se sem sepsat pár základů, které se určitě do začátků budou hodit - Směr větru (Industirální zóny rozhodně nestavte tak, aby vítr odnesl nečistoty vycházející z komínů šly na město) - Vodní zdroje (Industriální zóny nestavět tak, aby znečistily velké vodní zdroje) - Kolem industriálních zón doporučuji postavit pár stromů - Nechávat si za/vedle staveb trochu místa - Křižovatky postavit dál od dálnice (křižovatka může způsobit kolony) - Téčka > Křižovatky (je lepší mít více téček než křižovatek, auta mají problém s odbočováním do leva) - Doporučuji postavit obchodní depo k industriálním zónám - Hodnota pozemku se zvedne přidáním parku (a když se přidají další části, radius se zvětší) - Je dobré menší silnice k velkým silnicím připojovat aspoň o vzdálenosti dvou bloků
Re: Sim City 5 - ZákladyMenší fail je že smer vetra sa každý deň mení. Zatiaľ čo som bol na mapách tak sa točil každý deň v protismere hodinových ručičiek asi o 15 stupňov.
Re: Sim City 5 - Základy
Tak na to budu muset kouknout! Protože zatím za celou hru, když jsem to pokaždé sledoval v jednom hraném městě, tak byl směr pořád stejný. CPU TYPE: Intel® Core™ i5-2430M CPU @ 2.40GHz SYSTEM MEMORY: 8.5 GB VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GT 540M 4.24 GB RESOLUTION: 1366x768 HARD DISK: 179.94 GB (SSD) DOWNLOAD SPEED: 2.49 MB/s (19.9 mbps)
SimCity fórum na Facebooku
Sleduj uvidíš. Deje sa no par minút po polnoci (reálneho dňa, aby sme si rozumeli ). Všimol som si to len náhodou.
Takže pokud budu hrát mimo tento čas, tak to vlastně ani řešit nemusím? CPU TYPE: Intel® Core™ i5-2430M CPU @ 2.40GHz SYSTEM MEMORY: 8.5 GB VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GT 540M 4.24 GB RESOLUTION: 1366x768 HARD DISK: 179.94 GB (SSD) DOWNLOAD SPEED: 2.49 MB/s (19.9 mbps)
SimCity fórum na Facebooku
No pri EA je to možné
Je pravda, že směr větru se postupem hry mění. Ale není to tak zásadní. Zpravidla (dle mého pozorování) ten vítr jen "kmitá". Jednou fouká na jih, pak na jihozápad a pak zase na jih. Prostě takhle dokolečka . Acer Aspire V Nitro Black Edition
Intel core i5 (4/2 2.9GHz, 3,4GHz boost); nVidia GTX 860M; 8GB RAM; 1TB HDD
Re: SimCity 5 - ZákladyV jednom mém městě foukal vítr jednim směrem a během 3 či 4 reálních dní se mi to otočilo
Po roce ZPĚT ! ! !
jo a jak mi vysvětlíš to že se mi cca každou druhou hodinu (reálnou) otočí asi o 2 stupně po směru hodinovejch ručiček když se otočí o 90 stupňů tak se zase začne vracet a taky se mi zdá že pomalejc fouká když nemám větrnou elektrárnu dokud mám větrníky fouká drží se nad 10km/h pak se začne zpomalovat možná se to zdá jen mě
mě se spíše s větrnou elektrárnou stává že když jí postavim že mi prudce začne klesat rychlost větru Po roce ZPĚT ! ! !
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
|
||||
Vlastní
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník