Dneska jsem si udělal fotečku měho rozpočtu ve městě budoucnisti
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Future townDneska jsem si udělal fotečku měho rozpočtu ve městě budoucnisti
Re: Future townpoprosil bych o kvalitnější fotku
CPU TYPE: Intel® Core™ i5-2430M CPU @ 2.40GHz SYSTEM MEMORY: 8.5 GB VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GT 540M 4.24 GB RESOLUTION: 1366x768 HARD DISK: 179.94 GB (SSD) DOWNLOAD SPEED: 2.49 MB/s (19.9 mbps)
SimCity fórum na Facebooku
Re: Future townTo su ine prachy, vypadá to velmi pekne, asi si kupim ten datadisk aj ja.
Videonávody na stavby miest v SimCity 5. Pozor, pri zhliadnutí týchto videí Vám môže spadnúť sánka. Len na vlastné riziko.
Re: Future townFotka je dělaná přes Print screen ... nevím jak se dělají kvalitnější fotky ...
Re: Future townOdpoveď je tu http://www.simcityforum.cz/viewtopic.php?f=13&t=6082
Videonávody na stavby miest v SimCity 5. Pozor, pri zhliadnutí týchto videí Vám môže spadnúť sánka. Len na vlastné riziko.
Re: Future townPo roce ZPĚT ! ! !
Re: Future townste moc nároční...je krásne videt všechno...hezký čísla...fakt paráda... +1
Tahle vež je skvelá!
Návod "Leave™" -> Ako opustiť nechcené mesto CPU: AMD Athlon II X3 3,2GHz GPU: Ati Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 LowProfile RAM: 3GB HDD: 125GB / 256GB Resolution: 1366x768 Down/Up: 30 / 4 Mbps
Re: Future townDocela mě udivuje rychlost větru... asi tam bude něco špatně, přece jenom rychlost větru 12 538 km/h ????
Re: Future townPo roce ZPĚT ! ! !
Re: Future townale tak taky dobry ta rychlost větru ale me to přijde spiš jak desetiný číslo a taky by mě zajímalo jak by to vypadalo kdyby ten vítr foukal nadzvukovou rychlostí přece jen 12 500 (zaokrouhleno D) kilometrů za hodinu už je trochu moc a ještě k tý fotce nahoře JAK SI TO SAKRA UDĚLAL !?!?!?!?!??!?!?!?!??!?!??
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
|
||||
Vlastní
|
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků